Здравейте, искам да попитам има ли значение от коя фирма да си купя вариатор тъй като моя е за смяна или да избирам по най-ниска цена само.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Покупка на вариатор
Collapse
X
-
не е вярно!
това може евентуално да е ремонтен комплект, който върши толкова работа, колкото му е и цената.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Нов в ТИН е 383 лв по спомени от миналата седмица. Аз питах за моята
Супер висока цена, като се сметне, че преди повече от 3 години беше 220 лв във Вантотрейд.
Отваряш тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632 и се обаждаш подред. После е добре да и напишеш резултата."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
значи резултата е следния
Александър ауто - 320лв
ТИН - 382лв
Италсервиз - 330лв
Вантотрейд не предлагат вече вариатори само ремонтни комплекти - 10лв
Проблема ми е че не знам какъв е производителя и дали е качествен вариатора който ще взема бях се спрял на ванто ама те не предлагат вече нови вариатори.
Между другото това са цени за 145 1.4ТС
Comment
-
вземай от италсервиз. Аз с александър ауто не бих се занимавал, ако имам избор.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyвземай от италсервиз. Аз с александър ауто не бих се занимавал, ако имам избор.http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕ аи обяснете ми какво му се износва че го сменяте целия ???? сменяте пружинката с шаибата и това е ...... но щом сте патрони даваите по 400 500лв. за нов ...... ваша работа а като го смените целия ми подарете ваще старите ..... тва се едно да ти се износят гумите и ти да си купиш нови джанти барабар с нови гумиAlfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
На моя даже не му смених и пружината(ремонтната е по-къса и по-мека),само втулката.Мисля да взема да поръчам на някой стругар да ми направи някоя бройка такива "шайби"от походящ материал.
Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed
Comment
-
Извинявам се за тъпя въпрос но има лате ли снимки на разглобен вариатор за демо.Аз съм от перник и питах за комплекта за ремонт на вариятора при което ми казаха 4е такоеа нещо колата ми нямала и че не са чували за такова въобще.Та някои ако може да помогне с някакв мвнуал ще съм му много задължен.
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155TsГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕ аи обяснете ми какво му се износва че го сменяте целия ???? сменяте пружинката с шаибата и това е ...... но щом сте патрони даваите по 400 500лв. за нов ...... ваша работа а като го смените целия ми подарете ваще старите ..... тва се едно да ти се износят гумите и ти да си купиш нови джанти барабар с нови гуми
Не се изказвай така, защото не си прав!
При някой помага, но при други си е наложително нов вариатор, тъй като не само шайбата се износва при него.
Като си строшил джанта и си спукал гума само нова гума ли ще си вземеш?
Първоначално публикувано от dodo_15Извинявам се за тъпя въпрос но има лате ли снимки на разглобен вариатор за демо.Аз съм от перник и питах за комплекта за ремонт на вариятора при което ми казаха 4е такоеа нещо колата ми нямала и че не са чували за такова въобще.Та някои ако може да помогне с някакв мвнуал ще съм му много задължен.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...E8%E0%F2%EE%F0
Ако колата ти е с боксер двигател, значи няма вариатор.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
На вариатора няма какво да му се износи - освен ако не е развален клапана които го смазва (намира се точно до 1 дюза).С течение на времето, пружината която е под напрежение омеква, и тракането се появява.Пружината от ремонтния комплект и ужасно къса, а и тази тефлонова подложка се износва за 2000-3000 км, тъй като края на пружината е челосан с доста остър ръб!Другото е, че 90% от случайте тази подложка се мачка от шийката на вала и ако се сглоби така от "майстора",който го е срам да си признае, че неможе да го ремонтира или не иска да си плати за нов комплект,резултата е обсолютна нула.Затова на колегата преди мен не му е помогнал ремонта.Аз моята пружина просто я опънах 3 см и се я върнах обратно.Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
Comment