Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на вариатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на вариатор

Здравейте, искам да попитам има ли значение от коя фирма да си купя вариатор тъй като моя е за смяна или да избирам по най-ниска цена само.

7лв. е в александър ауто бургас
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

Comment

не е вярно!
      това може евентуално да е ремонтен комплект, който върши толкова работа, колкото му е и цената.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Нов в ТИН е 383 лв по спомени от миналата седмица. Аз питах за моята

Супер висока цена, като се сметне, че преди повече от 3 години беше 220 лв във Вантотрейд.

Отваряш тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=632 и се обаждаш подред. После е добре да и напишеш резултата.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

значи резултата е следния
          Александър ауто - 320лв
          ТИН - 382лв
          Италсервиз - 330лв
          Вантотрейд не предлагат вече вариатори само ремонтни комплекти - 10лв

Проблема ми е че не знам какъв е производителя и дали е качествен вариатора който ще взема бях се спрял на ванто ама те не предлагат вече нови вариатори.
          Между другото това са цени за 145 1.4ТС

Comment

вземай от италсервиз. Аз с александър ауто не бих се занимавал, ако имам избор.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
              вземай от италсервиз. Аз с александър ауто не бих се занимавал, ако имам избор.
              аз моя го смених при Хит-ко в ямбол за 350лв но това беше преди около 5-6 месеца пробваи при него.
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
              www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

аз моя го разглобих, разпънах му пружината и сега е ок
                Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕ аи обяснете ми какво му се износва че го сменяте целия ???? сменяте пружинката с шаибата и това е ...... но щом сте патрони даваите по 400 500лв. за нов ...... ваша работа а като го смените целия ми подарете ваще старите ..... тва се едно да ти се износят гумите и ти да си купиш нови джанти барабар с нови гуми
                  Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                  Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                  Alfa Romeo 145 1.4 16v
                  BMW 520i E39

Comment

На моя даже не му смених и пружината(ремонтната е по-къса и по-мека),само втулката.Мисля да взема да поръчам на някой стругар да ми направи някоя бройка такива "шайби"от походящ материал .
                    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Извинявам се за тъпя въпрос но има лате ли снимки на разглобен вариатор за демо.Аз съм от перник и питах за комплекта за ремонт на вариятора при което ми казаха 4е такоеа нещо колата ми нямала и че не са чували за такова въобще.Та някои ако може да помогне с някакв мвнуал ще съм му много задължен.

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                        ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕ аи обяснете ми какво му се износва че го сменяте целия ???? сменяте пружинката с шаибата и това е ...... но щом сте патрони даваите по 400 500лв. за нов ...... ваша работа а като го смените целия ми подарете ваще старите ..... тва се едно да ти се износят гумите и ти да си купиш нови джанти барабар с нови гуми
                        Айде ми кажи тогава като са "ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕ" на мен смяната на ремонтния комплект защо не ми помогна?
                        Не се изказвай така, защото не си прав!
                        При някой помага, но при други си е наложително нов вариатор, тъй като не само шайбата се износва при него.
                        Като си строшил джанта и си спукал гума само нова гума ли ще си вземеш?

Първоначално публикувано от dodo_15
                        Извинявам се за тъпя въпрос но има лате ли снимки на разглобен вариатор за демо.Аз съм от перник и питах за комплекта за ремонт на вариятора при което ми казаха 4е такоеа нещо колата ми нямала и че не са чували за такова въобще.Та някои ако може да помогне с някакв мвнуал ще съм му много задължен.
                        На следния адрес има снимки:
                        http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...E8%E0%F2%EE%F0

Ако колата ти е с боксер двигател, значи няма вариатор.
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

Mерси колега, много сам ти задалйем вапреки че малко грубо се изрази.

Comment

Първоначално публикувано от dodo_15
                            Mерси колега, много сам ти задалйем вапреки че малко грубо се изрази.
                            Моля!
                            Не съм искал да бъда груб, поради което ме извинете!
                            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                            sigpic

Comment

На вариатора няма какво да му се износи - освен ако не е развален клапана които го смазва (намира се точно до 1 дюза).С течение на времето, пружината която е под напрежение омеква, и тракането се появява.Пружината от ремонтния комплект и ужасно къса, а и тази тефлонова подложка се износва за 2000-3000 км, тъй като края на пружината е челосан с доста остър ръб!Другото е, че 90% от случайте тази подложка се мачка от шийката на вала и ако се сглоби така от "майстора",който го е срам да си признае, че неможе да го ремонтира или не иска да си плати за нов комплект,резултата е обсолютна нула.Затова на колегата преди мен не му е помогнал ремонта.Аз моята пружина просто я опънах 3 см и се я върнах обратно.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Working...
                              X